Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salarii de 1.500 euro la târgul de joburi din Capitală

joburi

Vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului din Capitală, se desfăşoară unul dintre cele mai mari târguri de joburi din acest an. La eveniment sunt aşteptaţi peste 10 000 de profesionişti, studenţi şi proaspăt absolvenţi, relatează Realitatea Tv.

Cele 100 de companii prezente la târgul de carieră Angajatori de Top sunt organizații multinaţionale şi locale, angajatori care au stabilită strategia de recrutare şi planurile de dezvoltare pentru următoarea perioadă.

Majoritatea firmelor oferă salarii de 500-700 euro pentru specialiştii cu nivel mediu de experienţă, iar pentru poziţiile care solicită o expertiză mai complexă remuneraţia este cuprinsă între 1000-1500 euro şi peste 1500 euro.

Șeful Poliției Sibiu îi răspunde lui Iohannis: Ordinul de a împușca ursul a fost corect

Majoritatea angajatorilor sunt companii mari, cu expunere internaţională şi birouri în diferite colţuri ale lumii din domenii de activitate ca IT&C, Servicii şi BPO, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie şi Automotive, Turism, Juridic, Management – Consultanţă, Marketing, PR, Producţie, Resurse Umane, Vânzări.

Candidaţii pot să aplice la 5000 de joburi şi oportunităţi de carieră. Pentru candidaţii juniori sunt deschise 450 de poziţii în cadrul programelor de internship şi stagiilor de practică.

Victor Ponta iese la ATAC: Pe Facebook nu plouă și nu sunt inundații

Care sunt salariile oferite pentru cele 5000 de oportunități de carieră?

Remuneraţia oferită de companii pentru poziţiile deschise variază în funcţie de nivelul de experienţă, cerinţele jobului şi industria în care activează angajatorul. Pentru poziţiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 euro.

În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia este cuprinsă între 1000-1500 euro şi peste 1500 euro.

DIICOT intră în lumea sportului din România: Rețea de trafic de medicamente dopante

Companiile oferă şi o serie de beneficii non-salariale, pe lângă oferta salarială, iar câteva dintre cele mai neobişnuite astfel de beneficii sunt:
• călătorie într-o destinaţie exotică pentru toţi angajaţii, în măsură în care obiectivele de business sunt îndeplinite peste target;
• Ziua de vineri este ziua masajului;
• Asigurare medicală pentru angajat şi pentru familia lui;
• Reduceri la parteneri: instituţii bancare, ansambluri rezidenţiale, companii de autoturisme;
• Stele pe "Walk of Fame";
• Discount la cursuri de antreprenoriat pentru copii angajaţilor;
• Discount la teatrul Notara.

54% dintre companiile prezente la eveniment oferă astfel de pachete angajaţilor, pe lângă pachetele salariale. Scopul acestor beneficii suplimentare fiind acela de a menţine un grad ridicat de motivare şi satisfacţie la locul de muncă din partea angajaţilor.

Un specific al pieţei de recrutare, observat de specialişti în ultimele luni, este acela că angajatorii au planuri de dezvoltare şi extindere a numărului de angajaţi din România. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este atât pe recrutarea de candidaţi experimentaţi, dar şi de tineri absolvenţi şi persoane entry-level.

Accesul la Angajatori de TOP București este gratuit în baza CV-ului Barcode descărcat pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 15 octombrie, în intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.