Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salonul Internaţional de Carte Bookfest: Jurnalista Eveline Păuna şi-a lansat volumul 'Muzeul vârstelor'

gsp.ro
Eveline Păuna

Jurnalista Eveline Păuna şi-a lansat, joi, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, volumul "Muzeul vârstelor", apărut la Editura RAO.

"'Muzeul vârstelor' este o carte despre fiecare dintre noi, dacă este să ne gândim la doza aceea de anxietate pe care românii şi nu numai o au în ultima vreme, dar o carte care merge în zona de distopie. Sunt două lumi ce se întâlnesc din când în când şi se concluzionează în a treia, este povestea unui bărbat anxios în relaţii disfuncţionale cu toate femeile importante din viaţa lui, de la chipul mamei până la chipul autorităţii, până la marea dragoste. Povestea aceasta a fost pentru mine o provocare deoarece mi-am imaginat lumi, simţindu-le, trăindu-le prin mintea unui bărbat", a declarat autoarea, pentru AGERPRES.

Jurnalistă de televiziune, Eveline Păuna a spus că a fost o provocare "să lase condeiul obiectivităţii" şi "să-l ascută pe cel al subiectivităţii", deoarece ca jurnalist nu şi-a permis "să inventeze vreodată". "Dintotdeauna mi-a plăcut să scriu şi să evadez cu imaginaţia", a completat ea, potrivit Agerpres.ro.

"Cred că exerciţiul scrisului pe hârtie, al tipăriturii, este ceea ce-mi alină dorul de presa scrisă", a afirmat Eveline Păuna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.