Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sâmbătă de coșmar în România: accident cu patru victime și un tânăr căzut de la etajul trei al unui bloc, în numai câteva ore

Ultima Ora breaking news

Sâmbătă de coșmar în România.

Patru persoane au fost rănite sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, pe DN 13 Braşov – Sighişoara. Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD. ”Un autoturism a părăsit carosabilul, lovind un cap de pod, pe DN 13 Braşov – Sighişoara, pe raza localităţii Rupea, judeţul Braşov. În urma impactului, patru persoane au fost rănite”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, scrie News.ro. Traficul este oprit aproximativ 20 de minute pentru aterizarea unui elicopter SMURD, solicitat în vederea preluării uneia dintre victime.

Scene de coșmar au avut loc și la Pitești.

Un tânăr de 27 de ani a fost rănit grav, după ce a căzut, sâmbătă dimineața, de la etajul 3 al unui bloc din Pitești, județul Argeș, în timp ce se afla la o petrecere. Polițiștii din Pitești au fost sesizați, sâmbătă dimineața, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, că un bărbat de 27 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de pe strada Alunului, din cartierul Găvana.

Bărbatul a fost preluat, conștient, de către un echipaj medical și transportat la spital. Potrivit ISU Argeș, tânărul a suferit multiple politraumatisme, traumatism cranio-cerebral și traumatism toraco-abdominal. Din verificările preliminare, se pare că tânărul ar fi căzut accidental de la etajul trei al unui bloc, unde se afla la o petrecere. Polițiștii fac verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.