Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sancțiune severă pentru dinamovistul Abdallah, după ce l-a accidentat pe Romario Benzar

captura video
dinamo iasi accidentare

Abdallah, jucătorul echipei de fotbal Dinamo București, și-a aflat marți sancțiunea din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după eliminarea din meciul cu FC Botoșani. Francezul l-a accidentat involuntar la cap pe Romario Benzar. El va fi suspendat șase etape și va plăti o penalitate sportivă.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah.

În partida cu FC Botoșani, din deplasare, Abdallah l-a lovit involuntar cu piciorul în cap pe Romario Benzar, care a avut nevoie de intervenția echipajului medical și a Serviciului de Ambulanță, fiind schimbat din cauza rănilor provocate.

Atacantul a fost eliminat, iar marți a aflat sancțiunea severă pe care a primit-o în urma incidentului. Astfel, comisia a comunicat că îl sancționează pe jucător cu suspendare pentru șase meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

Înainte de eliminare, Abdallah ratase un penalty, execuția sa trecând pe lângă poartă.

Tot marți, Comisia de Disciplină a mai anunțat o serie de sancțiuni, printre care cea pentru Cornel Cernea, antrenorul cu portarii a lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, suspendat pentru două jocuri și penalizat cu 4.500 lei.

Suspendare de două etape și penalitate sportivă de 5.000 lei a primit ș Pereira Nunes Da Silva Samuel Teles, de la Oțelul galați, după eliminarea din meciul cu FC Hermannstadt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.