Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sancţiuni de aproape 3 milioane de lei aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

udmr.ro
amenda politie

Poliţiştii au aplicat 8.625 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2,8 milioane de lei, pentru neregulile constatate în ultimele 24 de ore.

"Poliţiştii au intervenit la aproape 2.600 de sesizări venite din partea cetăţenilor, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 8.600 de sancţiuni contravenţionale", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, joi, AGERPRES.

La data de 3 mai, peste 11.500 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 259 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.591 de evenimente, dintre care 2.181 au fost sesizate prin 112.

"Totodată, au fost sesizate 854 de infracţiuni, aproximativ 18% dintre acestea fiind din oficiu, şi au fost dispuse măsuri preventive în cazul a 73 de persoane", arată sursa citată.

De asemenea, au fost depistate 28 persoane urmărite naţional sau internaţional.

"Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 83 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 535 de permise de conducere, dintre care 39 pentru alcool, 161 pentru viteză şi 7 pentru droguri, fiind retrase 312 certificate de înmatriculare", precizează IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.