Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna Modei de la Roma a fost amânată pentru luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus

ladepeche.fr
moda

Săptămâna Modei de la Roma a fost amânată din iulie cum era programată pentru luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat luni comitetul de organizare, coordonat de Silvia Venturini Fendi, potrivit agenţiei de presă ANSA.

DPA relatează că ediţia de vară a evenimentului, denumit AltaRoma, a fost reprogramată pentru perioada 15-17 septembrie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză

În cadrul acestui show, casele de modă din capitala Italiei îşi prezintă cele mai noi colecţii, care cuprind creaţii vestimentare deosebit de elaborate şi lucrate manual.

Italia a fost grav afectată de criza provocată de noul coronavirus, numărul deceselor raportate în această ţară fiind de aproximativ 24.000.

Măsuri stricte de izolare şi carantină au fost adoptate în această ţară începând din luna martie, iar situaţia pare să se amelioreze, după ce numărul noilor infecţii confirmate a scăzut considerabil în ultimele zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.