Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte cetăţeni vietnamezi, ascunşi printre lăzi cu fructe, depistaţi la frontieră

www.politiadefrontiera.ro
imigranți graniță Serbia

Un număr de şapte cetăţeni vietnamezi, cinci bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, ascunşi într-un microbuz, printre lăzi cu fructe, potrivit Agerpres.

"Astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Grecia, un cetăţean grec, în vârstă de 47 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, fructe din Grecia pentru o societate din România. La verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au observat, în partea din faţă a vehiculului, un compartiment special amenajat, realizat din paleţi, peste care erau puse mai multe lăzi cu fructe. În urma controlului amănunţit, în compartimentul special creat, au fost descoperiţi ascunşi şapte cetăţeni străini, cinci bărbaţi şi două femei, care nu deţineau documente de identitate", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele şapte persoane sunt cetăţeni din Vietnam, cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani.

Aceştia au declarat că au fost ascunşi în mijlocul de transport în Grecia de un conaţional ale cărui date de identitate nu le cunosc, cu intenţia de a ajunge în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor vietnamezi, iar conform Protocolului comun româno-bulgar, aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.