Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte pârtii de pe domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, deschise în weekend. Sute de turişti au urcat pe munte

partie

Şapte pârtii de pe domeniul schiabil al staţiunii Sinaia sunt deschise în acest week-end, iar instalaţiile de transport pe cablu funcţionează. Sute turişti au urcat pe munte, iubitorii sporturilor de iarnă stând la rând pentru a ocupa un loc în telegondolă.

La Sinaia, în acest week-end sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1 şi 2, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului 1, Varianta şi Varianta Furnica. De asemenea, pârtia Drum de vară este practicabilă până la Cota 1500, anunţă administratorii domeniului schiabil, potrivit news.ro.

Mijloacele de transport pe cablu funcţionează normal.

Cerul este parţial acoperit şi vântul suflă moderat, iar în aceste condiţii sute de turişti au ales să petreacă sfârşitul de săptămână la schi.

Sinaia va găzdui duminică, 25 aprilie 2021, ora 12:00, un evenimentul cultural– DORWIN ROWAN DJ Set LIVE PERFORMANCE “ROMANIA INFINITĂ” la CASTELUL PELEŞ. Evenimentul este organizat de Muzeul Naţional Peleş şi ,,România infinită”, cu sprijinul Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi va avea loc în parcul Castelului Peleş, fără participarea publicului urmând a fi transmis online, live.

La Sinaia rata de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut, iar restricţiile privind circulaţia persoanelor au fost ridicate săptămâna aceasta, astfel că turiştii se pot plimba prin staţiune până la ora 22:00.

În staţiunea Buşteni, sezonul de schi s-a închis, întrucât nu mai este zăpadă pe pârtiile situate la altitudinea joasă. Administratorii domeniului schiabil anunţă că este deschis parcul de distracţii de la baza pârtiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.