Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: Klaus Iohannis le-a transmis celor de la PNL să se înțeleagă cu PSD pentru anticipate

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Analistul politic, Sarmiza Andronic, a declarat că în acest moment liberalii sunt în degringoladă pentru că au acționat fără o strategie clară atunci când au demarat Operațiunea Anticipatele. Faptul că președintele Klaus Iohannis i-a chemat pe ordine pe liderii PNL și le-a transmis că ar trebui să se înțeleagă cu social-democrații arată dimensiunea a ceea ce se întâmplă cu adevărat:

Vezi și: Dana Budeanu: Rareș Bogdan o să plece din PNL! / VIDEO

"Președintele le-a transmis celor de la PNL să găsească o soluție cu PSD pentru anticipate. Unde e vitejia PNL care declară acum trei luni că PSD nu contează? Cred că ceea ce se întâmplă acum pe scena politică nu face parte din strategia PNL pentru anticipate. Cred că pe Ludovic Orban și nu numai, l-au surprins declarațiile miniștrilor Violeta Alexandru, Florin Cîțu, Victor Costache, care nu au stiut sa gestioneze nimic din ceea ce au vrut, bine sau rau, sa faca. PNL nu trece prin momente usoare si asta pentru ca a intampinat obstacole din partea tuturor partidelor (nimic nu a ramas conform planului), dar si din partea PNL, care si-a facut mult rau cu ministrii pe care i-am amintit.", a spus Sarmiza Andronic în cadrul unei dezbateri la Antena 3.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.