Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: Liberalii sunt mai preocupați să ducă alegerile cât mai târziu, nu de economie sau problema sanitară

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Analistul politic, Sarmiza Andronic, a comentat dur discuțiile contondente avute de liberali în ședința Biroului Politic Central al PNL. Din stenogramele care au apărut din abundență în presa de azi, liberalii par a fi mai preocupați de împingerea alegerilor locale și parlamentare cât mai târziu în 2021, decât de limitarea pierderilor de vieți omenești în plină criză sanitară sau de conceperea unui plan prin care economia României să fie repornită.

Vezi și: Probleme pentru PNL: Scăderea în sondaje, dezbătură în şedinţa BPN (surse)

"Presedintele ne-a spus cam devreme ce se va intampla in Romania, dupa 15 mai. Mai sunt trei saptamani pana atunci. Inca nu se fac destule testari, inca medicii se plang de lipsa de echipamente...

Dumneavostră ne aratati imagini din tara cum oamenii nu mai suporta, dar presedintele ne duce cu aceste declaratii tot intr-o zona de incertitudine, pentru că nu stim ce va fi peste trei saptamani.

Poate cu imaginile pe care le dati îi informati si pe PNL-isti cum stau lucrurile in tara, pentru ca am vazut aseara la sedinta lor ca ei nu stiu cum sa faca sa impinga alegerile în 2021 ca sa-si creasca procentele, asta e preocuparea lor. Nu ne intereseaza masurile lor de crestere a procentelor, ci masurile care demonstreaza grija față de noi.", a spus analistul politic în cadrul unei dezbateri în studiourile România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.