Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic îi blochează pe politicienii de la USR-PLUS pe tema educației sexuale: 'V-ați gândit că această categorie de copii nu frecventează școala?'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Educația sexuală în școli este noua deviză și politică de partid pentru USR-PLUS! Legea a picat la Senat, dar votul decisiv se va da la Camera Deputaților.

Sarmiza Andronic, analist politic, ridică o întrebare de 1.000 de puncte pentru aleșii USR-PLUS, singurii care susțin predarea educației sexuale elevilor, indiferent de vârstă.

Citește și: ULTIMA ORĂ | Educaţia sexuală fără acordul părinţilor, respinsă în Senat

"Există medici și medici, așa cum există preoți și preoți... E foarte important ca cel care predă să fie pedagog și să nu dărâme ceea ce construiesc părinții acasă. Termenii pe care îi folosiți, "plăcere' și "bucurie", sunt termeni care încurajează actul despre care vorbim (n.r. masturbarea). Cum se vor simți fetele care vor asculta un bărbat profesor vorbind despre sexualitate? Subiectul este foarte sensibil și necesită multă atenție. În plus, v-ați gândit că această categorie de copii - care sunt expuși la boli și fete care nasc de foarte tinere - nu frecventează școala?", a fost întrebarea ridicată de Sarmiza Andronic la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.