Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şarpe îndepărtat de jandarmi dintr-un parc din Galaţi / Mai multe persoane au cerut ajutor la 112, întrucât zona era plină de copii

AVIAD BAR/PARKS AND NATURE AUTHORITY
sarpe

Jandarmii din Galaţi au intervenit, joi, după ce mai mulţi părinţi care erau cu copiii intr-un parc din oraş au observat un şarpe mare, care era pe punctul de a intra pe terasa unui restaurant din zonă, potrivit news.ro

Incidentul s-a produs în parcul Spicul din Galaţi, iar jandarmii au intervenit după ce mai mulţi gălăţeni aflaţi cu copiii în parc au observat un şarpe mare, care încerca să intre pe terasa unui restaurant din zonă.

"În jurul orei 10:30, mai mulţi cetăţeni au sunat la 112 şi au semnalat că în Parcul Spicul, din municipiul Galaţi, au observat un şarpe mare, iar în zonă sunt mulţi copii. La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie care a capturat reptila, folosind un cleşte special, după care au eliberat-o în mediul natural din zona împădurită situată pe malul Dunării, în Zona Liberă”, anunţă, joi, Jandarmeria Galaţi.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să nu încerce să se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri şi să solicite sprijinul la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.