Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase suporteri ai echipei Feyenoord, în arest preventiv după incidente pe Estadio Metropolitano

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Şase suporteri olandezi ai echipei Feyenoord au fost plasaţi în arest preventiv miercuri, după meciul din Liga Campionilor cu Atlético Madrid, pentru altercaţii pe Estadio Metropolitano, au declarat joi pentru AFP surse din cadrul poliţiei, potrivit news.ro.

Cinci dintre ei au fost arestaţi pentru loviri şi alte violenţe, în timp ce al şaselea a fost arestat pentru atingere la organele de autoritate, au precizat aceleaşi surse.

Cei şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, au fost implicaţi în ciocnirile dintre fanii spanioli şi olandezi din zona VIP a Estadio Metropolitano în timpul victoriei cu 3-2 a lui Atlético, miercuri. Potrivit aceleiaşi surse, olandezii au intrat în conflict cu poliţia, care a intervenit pentru a pune capăt incidentelor, în urma cărora unii fani ai lui Atlético au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În unele dintre înregistrările video postate pe reţelele de socializare, pot fi văzuţi ofiţeri de poliţie intrând în zona VIP a Estadio Metropolitano pentru a-i controla pe suporterii olandezi. Meciul din etapa a doua a Ligii Campionilor fusese declarat de risc ridicat, iar autorităţile locale pregătiseră un amplu dispozitiv de securitate care a implicat 1.300 de poliţişti, servicii de sănătate şi securitate privată asigurată de Atlético de Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.