Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase tineri au fost reţinuţi pentru trafic de droguri la Constanța

BCCO
droguri DIICOT

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, ei fiind prinşi de poliţişti în urma unei acţiuni care a avut loc în Constanţa, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizare Constanţa – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au desfăşurat, miercuri, o acţiune pe linia combaterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc în Constanţa.

Poliţiştii au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, de 23 şi 24 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 20 de comprimate de ecstasy şi un gram de cannabis.

„Din cercetări a reieşit că cei doi ar fi procurat comprimatele ecstasy de la un alt bărbat, de 20 de ani, căruia urmau să îi achite contravaloarea acestora, după ce le-ar fi vândut. În jurul orei 22.30, poliţiştii din cadrul BCCO Constanţa l-au prins în flagrant delict pe cel de 20 de ani, în timp ce ar fi primit contravaloarea comprimatelor ecstasy de la bărbatul de 24 de ani”, se arată în comunicat.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii au surprins în flagrant delict alţi doi bărbaţi, de 20 şi 21 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cannabis, 17 grame de MDMA şi 2,5 grame de cocaină, dar şi un tânăr de 21 de ani, care avea asupra sa 186,7 grame de cannabis.

Joi dimineaţa, poliţiştii de Combatere a Criminalităţii Organizate au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, iar la una din locuinţe au fost descoperite 13 doze de cannabis.

Cei şase tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.