Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Satul patriarhului Daniel, prezență ISTORICĂ la vot: Peste 300%

basilica.ro
patriarhul daniel

O prezență de aproape 300 la sută a fost înregistrată, duminică, până la ora 18.50, în localitatea Dobrești, din județul Timiș, satul în care s-a născut patriarhul Daniel, informează Mediafax.

Citește și: PNL: Liviu Dragnea își anunță DEMISIA la ora 21:00

Potrivit datelor făcute publice de Biroul Electoral Central, duminică, la ora 18.50, la secția de votare deschisă în satul Dobrești, din județul Timiș, care aparține de comuna Bara, a fost înregistrată o prezență la urne de 296 la sută.

În total, au votat 92 de persoane, dintre care 70 pe listele suplimentare și 22 pe cele permanente.

În satul Dobrești s-a născut și Patriarhul Daniel, la data de 22 iulie 1951.

De asemenea, la secția de votare deschisă la Colegiul „Ion Vidu" din Timișoara, aflată în Complexul Studențesc, prezența la urne este de 154 la sută, fiind înregistrați 835 de votanți, dintre care 639 pe listele suplimentare și 196 pe cele permanente. De altfel, la această secție buletinele de vot au fost suplimentate, ca urmare a numărului mare de studenți care au venit să voteze pe listele suplimentate.

Citește și: Tolo anunță dezastrul pentru PSD: 'Au trezit un monstru. Viorica Dăncilă a dat cărțile pe față, cu nervii evident la pământ'

Totodată, și la secția deschisă în localitatea Pădurani, tot din județul Timiș, este înregistrată o prezență de 143 la sută. În total, până la ora 18.50 au votat 86 de persoane, dintre care 54 pe listele suplimentare și 32 pe cele permanente.

Din județul Timiș, pe listele electorale permanente sunt înscriși 625.645 de alegători. În tot județul sunt organizate 599 de secții de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.