Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu iz de comedie în PSD, de la Bruxelles până într-un sat din Moldova

fight-spam

Scandalurile se ţin lanţ în PSD. Unul dintre focarele de război din partid este în organizaţia din Sectorul 1. Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost suspendat pentru 12 luni din partid de organizaţia pe care a condus-o până recent. Doar că acesta se transferase între timp la o organizaţie PSD dintr-un sat din Moldova. Scandalul se mută astfel la organizaţia judeţeană PSD Iaşi.

Preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat că modul în care Ivan s-ar fi transferat la PSD Dobrovăţ a fost „incorect“, în contextul în care nu a existat o consultare cu conducerea judeţeană a filialei. Nichita a subliniat că trebuie respectate anumite proceduri statutare într-un astfel de demers. Potrivit liderului social-democrat, Ivan l-a informat, marţi, într-o conversaţie telefonică, despre gestul său, dar fără a dezvălui şi intenţia organizaţiei din Bucureşti de a-l suspenda din partid.

„În aceeaşi zi, am aflat că a fost suspendat. Nu a procedat corect, a avut un comportament copilăresc“, a spus Nichita. El a adăugat că atât Ivan, cât şi şeful PSD Dobrovăţ, Cătălin Martinuş, au greşit. „Am discutat cu domnul primar Martinuş şi a recunoscut că a greşit. El deţine puterea politică acolo, dar organizaţia Dobrovăţ nu este independentă, deciziile trebuie confirmate, trebuia să există o consultare“, a mai spus Nichita, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit vicepreşedintelui PSD, Ivan a încercat să rămână în PSD pe „uşa din spate“ şi a apelat la un „subterfugiu“. „Vom discuta situaţia lui în următoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean“, a conchis Nichita.

Vezi şi: DOCUMENT - Cătălin Ivan dinamitează conducerea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.