Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL de amploare în Parlament: 'deputatul Bacalbașa i-a amintit de mamă unui coleg'

bacalbasa

Este scandal de proporții între cei de la PSD și cei de la USR. Opoziția a încercat să tragă de timp cât s-a putut de mult pentru a nu intra în dezbaterile pe Legea răspunderii magistraților și legea ANI.

Citește și: Sorin Grindeanu aruncă 'BOMBA' în urma tensiunilor de la vârful PSD: 'Parcă am mai văzut filmul ăsta în urmă cu câteva luni'

Deputații USR și PNL veneau pe rând la microfon și solicitau aducerea mai în față de ordinea de zi a unor proiecte de lege pentru ca cele două legi să nu mai fie votate astăzi.

Între timp, spiritele s-au încins în sală, iar pe fondul vociferărilor, cei de la USR susțin că deputatul PSD, Nicolae Bacalbașa, l-ar fi înjurat pe unul dintre ei de mamă și l-a numit maimuță.

"La art. 154 din Regulament preşedintele de şedinţă îi cheamă la ordine pe deputaţii care tulbură şedinţele Camerei sau creează dezordine. El poate întrerupe şedinţa când tulburarea persistă şi poate dispune eliminarea din sală a persoanelor care împiedică în orice mod desfăşurarea normală lucrărilor. Domnule preşedinte, domnul Bacalbaşa ne adresează injurii. Permanent a amintit de mama unui domn deputat de la USR. Vi se pare normal? (...) E ok să fim înjuraţi în Parlamentul României? Aţi început ziua de astăzi solemn, rămâneţi solemn. Domnule preşedinte, cer regulamentar să-l chemaţi la ordine pe domnul Bacalbaşa", a spus Ghinea. 

Preşedintele de şedinţă, social-democratul Gabriel Vlase, a răspuns: "Aşa voi face". 

Ghinea s-a arătat nemulţumit de răspunsul preşedintelui de şedinţă. "Domnule preşedinte, supuneţi la vot că se dă voie la înjurat în Parlament", a adăugat Ghinea.

Președintele de ședință a refuzat să-l cheme public pe Bacalbașa pentru a-i cere explicații, însă cei de la USR au insistat cu această solicitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.