Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtună în Caraş-Severin - Aproximativ 7.000 de abonaţi sunt fără energie electrică

copac cazut furtuna

Aproximativ 7.000 de abonaţi din judeţul Caraş-Severin sunt fără energie electrică, joi dimineaţa, din cauza furtunii care s-a abătut, în cursul nopţii, peste mai multe zone, fiind înregistrate avarii pe 15 linii de electricitate.

"La nivelul judeţului, potrivit operatorului de distribuţie energie electrică, sunt înregistrate avarii pe 15 linii, fiind nealimentaţi circa 7.000 de abonaţi din mai multe zone - zona Munţii Semenic, zona Băile-Herculane, zona Oţelu Roşu, zona Reşita, zona Caransebeş şi zona Bocşa", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

De asemenea, vijelia a afectat mai multe reţele de cablu pentru internet şi televiziune, dar şi de alimentare cu energie electrică din municipiul Reşiţa.

Din cauza fenomenelor meteorologice apărute pe timpul nopţii, pompierii militari şi cei voluntari au acţionat în judeţ în şase situaţii unde a fost nevoie de îndepărtarea unor copaci care s-au prăbuşit la pământ.

Astfel, în Reşiţa au căzut doi copaci, dintre care unul a avariat un autoturism. Alţi arbori au fost îndepărtaţi de pe DN 58A Fârliug-Scăiuş, DN 68 Oţelu Roşu-Glimboca, DJ 581 Reşiţa-Lupac şi DJ 582 Reşiţa-Cuptoare.

Mai multe bucăţi de tablă au căzut în curtea Spitalului orăşenesc din Oţelu Roşu şi au fost degajate de acolo.

În cursul nopţii a mai fost înregistrat un incendiu în localitatea Şoşdea, pompierii apreciind că acesta s-ar fi declanşat de la un trăsnet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.