Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL după ce liberalii s-au dus să împartă cadouri într-o școală / VIDEO

pnl

Mai mulţi liberali care au mers să împartă cadouri de Ziua Copilului la o şcoală din Botoşani au fost daţi afară de conducerea unităţii care le-a spus ferm că în şcoală nu se face politică.

Citește și: Te doare mintea! Cum vrea Cătălin Predoiu să scape de Victor Ponta: Dai un like și gata

Lideri ai PNL Botoșani, printre care deputatul Cristian Roman și membre de la organizația de femei, aveau programată acolo o acțiune dedicată elevilor.

Ei s-au strâns în curtea școlii, unii au venit și cu părinții, s-a montat și o stație de amplificare, numai că în scurt timp au fost scoși pur și simplu afară de director fiindcă "în școală nu se face politică".

"Ne-au scos afară că așa a primit ordin, nu este clar dacă de la Huncă sau de la primar. Directorul tremura tot. Ei încă nu au învățat că școala este a copiilor, nu este a lor", a declarat Cristian Roman pentru botosaneanul.ro

Parlamentarului liberal i se pare aberantă justificarea că s-ar derula o acțiune politică în școală atât timp cât delegația liberală venise la unitatea de învățământ din Orăşeni Dealcu jocuri și mici daruri, fiind pregătit și tort.

"Nu purtăm însemne politice. nu purtăm nimic, sunt nişte oameni care s-au strâns şi care au fost scoşi afară", a mai spus Cristian Roman, în timp ce Mirela Saucă, vicepreşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, a arătat că, "ne-au scos în mijlocul unei intersecţii".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.