Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL după un reportaj Euronews pe proteste: Acuzaţii DURE aduse de senatorul Şerban Nicolae / VIDEO

www.tribuna.ro
protest #rezist

Scandal de proporţii după un reportaj realizat de Euronews pe marginea protestelor contra Legilor Justiţiei. Senatorul Şerban Nicolae lansează acuzaţii dure şi susţine că interviul pe care l-a acordat unui jurnalist Euronews a fost trunchiat astfel încât afirmaţiile sale să capete un alt sens.

Citeşte şi: Ofițerii SPP RUP TĂCEREA - Dezvăluiri HALUCINATE despre cum sunt SPIONAŢI demnitarii români

"Senatorul PSD Serban Nicolae condamnă "tactica agresivă de judecată" în ultimul nostru reportaj privind reformele judiciare ale țării", notează jurnaliştii Euronews în descrierea video-ului criticat de politicianul român.

"#euroresistnews

Păcat, Euronews, eu am crezut că acord un interviu unui ziarist. Am aflat că am vorbit cu un soi de operator de montaj, scăpat nesupravegheat cu foarfeca pe bandă... Câțiva #rezistdoarcuunneuron mă înjură vârtos pe seama unui fragment (și acela trunchiat!), dintr-un interviu acordat unui jurnalist Euronews English.

Redau eu textul complet al respectivului fragment. Între paranteze drepte sunt textele "uitate" de Euronews.

„Dacă ai o persoană coruptă, un oficial de rang înalt, [și descoperi că acum 5, 6, 10 ani a comis o infracțiune de luare sau dare de mită sau trafic de influență], nu trebuie să arestezi acea persoană, ci trebuie să aduni dovezi, [trebuie să trimiți acele informații la un judecător, trebuie să fie un proces și o sentință, chiar dacă este de condamnare sau de achitare].

Arestarea preventivă nu este sancțiunea. Este un fel de a arăta puterea procurorilor. E ca o judecată a străzii. Dacă au văzut un oficial de rang înalt încătușat, cu mâinile așa (legate n.n.), în fața camerelor, în miezul nopții, unii oameni simt un fel de satisfacție – [《Asta este Justiția, așa funcționează legea, așa ne protejează DNA》. Și asta nu este adevărat, nu așa se procedează într-o țară civilizată și democrată a lumii. Sancțiunea este ca acea persoană să fie trimisă la închisoare, nu să fie arestată. De aceea am încercat mereu să explic că nu trebuie să arestăm o persoană doar ca să le arătăm oamenilor că facem un lucru.] E ca în Roma antică, a gladiatorilor în arenă. Dar acesta nu este un sistem juridic, este răzbunare, este luptă politică, este abuz, asta este, de asemenea. corupție”.", scrie Şerban Nicolae pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.