Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens cu stenogramele despre Victor Ponta: 'Grosolane'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Ghita Parchet

Un nou scandal imens în care este implicat fostul premier Victor Ponta. Au apărut stenograme în care acesta era jognit de către şeful PRU, Bogdan Diaconu.

Alte detalii aici: Șeful PRU despre Victor Ponta: E instabil, ne folosim de el! Avem noi două nasoale de el/ STENOGRAME

Sebastian Ghiţă intervine în scandal şi spune că totul este o făcătură. "Nu are nimeni cunoştiinţă despre aceste pseudostenograme. Victor Ponta fiind cel mai credibil om politic din România e atacat din toate părţile pentru a i se face loc lui Dacian Soroş. Nu e nici în PNL sau USR, dar e bun ca premier. Noi dacă cerem partenerilor noştri să fie Victor Ponta nu e bine, dar cu Cioloş e bine. Preşedintele Diaconu a condamnat falsurile grosolane propagate în presă. Sunt interese străine pentru Dacian Cioloş. Mă aştept la atacuri la adresa lui Victor Ponta. le consider grosolane. Românii nu cred că vor vota pentru o astfel de făcătură.

Nu are nimeni cunoştiinţă despre aceste pseudostenograme. Victor Ponta fiind cel mai credibil om politic din România e atacat din toate părţile pentru a i se face loc lui Dacian Soroş. Nu e nici în PNL sau USR, dar e bun ca premier. Noi dacă cerem partenerilor noştri să fie Victor Ponta nu e bine, dar E un joc de imagine al procurorului portocală. E o imensă lucrătură împotriva legii. Când Înalta Curte dă o decizie şi tu faci invers, te discreditezi. Preşedintele Diaconu a condamnat falsurile grosolane propagate în presă. Sunt interese străine pentru Dacian Cioloş. Mă aştept la atacuri la adresa lui Victor Ponta. le consider grosolane. Românii nu cred că vor vota pentru o astfel de făcătură.", a spus Ghiţă la RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.