Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens la Viitorul: Gică Hagi l-a eclus din lot pe Ţucudean

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

FC Viitorul se află pe un butoi cu pulbere, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor și a pierdut apoi meciul din campionat cu Sepsi, scor 0-1. Tensiunea se resimte acut printre jucători, iar Gică Hagi a decis să-l excludă din lot pentru meciul cu FC Voluntari, de marți, pe George Țucudean.

Decizia antrenorului de la Viitorul a venit după ce atacantul de 26 de ani a făcut scandal și i-a anunțat pe oficialii campioanei României că nu vrea să mai rămână la echipă pe motiv că are mai multe oferte. După acest episod, Țucudean s-a certat cu conducerea echipei și Hagi n-a acceptat derapajul jucătorului său, luând decizia să-l excludă din lot pe termen nelimitat.

Mai mult, gsp.ro au dezvăluit că de trei zile toate ședințele de pregătire au fost conduse de Cătălin Anghel, cel care n-are o relație tocmai bună cu jucătorii. De altfel, și la conferința de presă de astăzi a fost prezent tot secundul lui Hagi, Cătălin Anghel. Trebuie amintit faptul că Țucudean e reprezentat de Mircea Sandu, fiind singurul dintre jucătorii Viitorului care nu lucrează cu impresarul italian Pietro Chiodi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.