Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în ALDE Bucureşti: Preşedintele de la Sectorul 6 trage cu tunul în Gerea, după atacul acestuia la Tăriceanu

cotidianul.ro
alde tariceanu

După ce Andrei Gerea, preşedintele ALDE Bucureşti, i-a cerut joi demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE îşi găseşte susţinători chiar în organizaţia condusă de Gerea. Bogdan Trifan, preşedintele ALDE Sector 6, îi transmite lui Gerea că ar trebui să fie mai concentrat pe pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

"Am văzut că dl Andrei Gerea s-a aventurat astăzi într-un război declarativ la adresa președintelui ALDE, în loc să fie mai degrabă preocupat de pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Mai avem câteva săptămâni până la startul campaniei electorale, iar dl Gerea (cel care are titulatura de președinte al ALDE București) încearcă prin tot felul de declarații, care nu au nicio legătură cu punctul de vedere al filialei București, să provoace tot felul de diversiune.

Filiala ALDE Sector 6 nu este de acord cu spectacolul politic pe care dl Gerea îl face în aceste zile și respinge categoric afirmațiile făcute de acesta în spațiul public. Dl Gerea ar trebui să fie mai concentrat pe campania electorală și pregătirea filialei București, și mai puțin pe jocuri politice personale, care nu fac decât să afecteze ALDE", afirmă ăreședinta ALDE Sector 6, Bogdan Trifan.

Vicepreședinte ALDE Andrei Gerea a declarat joi că demisia lui Tăriceanu de la vârful partidului ar fi binevenită. El a adăugat că liderul ALDE a pierdut sprijinul multor membrii cu vechime in partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.