Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Consiliul General! Firea a explodat la adresa unui primar PSD: 'Interesul poartă fesul. Ce o să ne facă, o să ne bată, o să ne omoare'

facebook.com
Gabriela Firea

Scandal uriaș în Consiliul General al Primăriei Capitalei unde se discută o nouă rectificare bugetară. Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac exploziv la adresa primarului Sectorului 5, Daniel Florea.

„Interesul poartă fesul. (...) Deci îi sprijinim acum, dacă tot s-a făcut public scandalul, fără voia dlui de la Sectorul5. Ce o să ne facă, o să ne bată, o să ne omoare, o să-și pună toată camarila pe noi, o să ne pârască la dl președinte, o să ne scoată din țară, ce o să ne facă? O să-i ajutăm pe acei oameni cu ceea ce au nevoie. (...) Nu mai luam cuvântul, că am văzut ce înseamnă să iau eu cuvântul, dar pentru că am văzut că data trecută nu ați dat un vot pe rectificarea bugetară, iar acum ați venit cu sute de amendamente la o amărâtă de rectificare, dar nimeni nu spune nici de gaze, nici de subvenția la transport. Venim cu totul și cu totul altceva. Unele nici nu există, ca și capitole, sunt inventate, dar tac din gură, ca să nu spuneți că mă dau eu deșteaptă”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.