Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Costa Rica: Un fost preşedinte al federaţiei de fotbal acuză un portar că a ameninţat cu pierderea de meciuri pentru a forţa înlocuirea antrenorului

https://www.amazon.com/
portar

Un fost preşedinte al federaţiei de fotbal din Costa Rica îl acuză pe portarul Keylor Navas, în prezent la Paris Saint-Germain, că a ameninţat cu pierderea de meciuri pentru a forţa înlocuirea selecţionerului Jorge Luis Pinto, potrivit news.ro.

"Îmi amintesc cum Keylor Navas mi-a spus: pierdem trei meciuri, e o clauză prin care pleacă dacă se întâmplă asta", a declarat Eduardo Li.

Faptele s-ar fi produs în perioada de dinaintea Cupei Mondiale din Brazilia, din 2014, când Costa Rica a ajuns în sferturile de finală, performanţă istorică.

Citește și: Dinu Pescariu a DESFIINȚAT-o SCURT pe Elena Udrea la instanță - „Mi-a cerut să preiau prin firma mea o creanță de 900.000 de euro”

Jucătorii s-ar fi plâns de comportamentul şi metodele lui Jorge Luis Pinto, care a preluat echipa în 2011.

Potrivit presei locale, Navas a recunoscut că a avut dezacorduri cu Pinto dar este "foarte surprins" de aceste acuzaţii. "Aşa ceva nu am spus şi nu aş fi spus vreodată, pentru că noi suntem fotbalişti profesionişti de numeroşi ani, avem onoare şi prestigiu", a afirmat Navas, conform publicaţiei Extra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.