Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în direct la Antena 3. Deputat USR, către Ciuvică: 'Sunteți de o mizerie extraordinară'

Mugur Ciuvica

A fost scandal în direct la Antena 3, în timpul emisiunii "Ediție Specială" cu Răzvan Dumitrescu, între deputatul USR Cosette Chichirău și Mugur Ciuvică.

Într-o discuţie care a pornit de la înregistrarea în care Sebastian Ghiță acuză că Dan Voiculescu a fost condamnat la comandă, Cosette Chichirău a afirmat că este vorba despre o "speculație", iar justiţia funcţionează corect, după cum se poate vedea în diverse cazuri cu furturi din bani publici. Potrivit deputatului USR, din cauza corupţiei, România nu are autostrăzi. Mugurul Ciuvică, invitat telefonic, a acuzat-o pe reprezentata USR că nu plăteşte impozit în România, potrivit declaraţiei de avere din 2015, iar în aceste condiţii nu are dreptul să vorbească despre investiţiile din ţară.

Vezi şi: SURSE - Motivele pentru care Klaus Iohannis a REFUZAT-O pe Sevil Shhaideh

Dialogul dintre cei doi a degenerat, Cosette Chichirău s-a enervat, i-a cerut lui Ciuvică să nu mai lanseze acuzaţii nefondate şi, ulterior, a părăsit platoul Antena 3. O parte din dialogul Chichirău-Ciuvică, reprodus de dcnews.ro:

Cosette Chichirău: Ați ajuns prea departe și nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupație!

Mugur Ciuvică: Acum sunteți cu ocupație că ați intrat în Parlament. Înainte, erați fără ocupație.

Cosette Chichirău: Aberează. Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Eu am un portofoliu de investiții. Oamenii muncesc ca să aibă din ce trăi. Asta înseamnă să muncești și să fi angajat. Dacă ai din ce trăi, nu ai nevoie să muncești. Asta este evident. Eu am din ce trăi.

Mugur Ciuvică: Nu munciți am zis, nu aveți activitate.

Cosette Chichirău: Domnule Ciuvică vă rog să tăceți din gură și să mă lăsați să vorbesc. Este inacceptabil ce faceți dumneavoastră! Cum adică nu am activitate?

Vezi şi: Ciutacu spune 'singurul nume de premier care l-ar mulţumi' pe Iohannis

Mugur Ciuvică: Nu aveți activitate productivă, doamnă. Nu plătiți impozite la stat. Deci nu aveți cum să cereți autostrăzi dacă nu plătiți impozit la stat.

Cosette Chichirău: Este un atac mizerabil ce faceți aici și eu voi ieși din platou dacă el continuă. Este mizerabil la adresa mea. Ca să spuneți că România nu are autostrăzi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceți. Ăsta este motivul pentru care România nu progresează. Românii din străinătate au susținut țara asta mai mult decât orice investitor străin. Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiți țara asta! Noi am fost singuri acolo și am fost săraci în străinătate pentru că voi sunteți corupți și furați! Nu vă permit asta! Sunteți de o mizerie extraordinară!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.