Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL - Cezar Preda: Ludovic Orban ne-a jignit pe toți!

cezar preda

Deputatul PNL Cezar Preda a avut vineri la Antena 3 o ieșire dură la adresa premierului PNL Ludovic Orban si la adresa președintelui Klaus Iohannis:

  • „Eu nu cunosc termenul de relaxare. Sa fie sanatos (Klaus Iohannis, n.red.). Eu cred ca Presedintele Romaniei e cea mai informata persoana din Romania, eu nu sunt informat, eu sunt doar un parlamentar care se duce la munca. Sa stiti ca dl premier ne-a jignit si pe noi nu doar pe Ciolacu. Pai daca noi nu lucram, cine ataca legile la CCR? Ministrii, secretarii de stat? Hai ca m-am revoltat. Trebuie sa avem grija cum vorbim. Inteleg responsabilitatile acestui guvern dar nu vreau sa incurc. Pe mine nu ma poate pune nimeni la colt
  • „(La consultari la Cotroceni) eu faceam intalnirile mai largi, sa fie chemat si seful Senatului, al Camerei, poate e nevoie de unele legi, dar asta se face pe o anumita decizie.
  • Noi stam si asteptam cu arma la picior sa vedem ce facem ca sa sa fie bine, vorba robotului Escu. O sa-i spun lui Orban ca ce-a afirmat azi ca Parlamentul nu lucreaza este o jignire asupra tuturor”

Premierul Ludovic Orban consideră că în acest moment Parlamentul nu este funcțional și astfel nu va merge să prezinte un raport al măsurilor luate pentru combaterea epidemiei de coronavirus. ”Eu am anunțat, unde să mă duc la Parlament, că parlamentarii stau acasă și nasc tot felul de inițiative... Eu informez periodic cetățenii cu privire la măsurile luate. Parlamentul nu există. Când se va lua activitatea parlamentară și printr-o procedură parlamentară sau constituțională voi fi invitat la Parlament, cu siguranță că voi fi prezent”, a spus Ludovic Orban.

Vezi si: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 43: Să vă explic de ce a lipsit Dănuța! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.