Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în PNL după un transfer de răsunet: lider de filială orășenească demisionează din funcție în semn de revoltă

PNL siglă

Organizația PNL din orașul Cavnic (județul Maramureș) se dezice de hotărârea luată de PNL Maramureș de a-l accepta ca membru pe Petruț Vladimir, primarul exclus din PSD după ce l-a criticat pe Liviu Dragnea, potrivit presei locale.

“Dragi cavnicari și simpatizanți ai PNL, Dorim să luați la cunoștință faptul că organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată de PNL Maramureș de a-l accepta ca membru pe d-nul Petruț Vladimir. Noi nu am fost consultați în această privință și nici nu am avut un cuvânt de spus. În aceste condiții vă anunțăm că echipa noastră nu este de acord cu decizia luată și așteptăm un dialog cu organizația PNL Maramureș”, a transmis președintelui PNL Cavnic, Dan Daniel.

Acesta a adăugat că își depune demisia.

„În calitate de președinte PNL Cavnic, vreau să vă anunț că în urma anunțului făcut de PNL Maramureș în legătură cu înscrierea domnului Vladimir Petrut în acest partid, nu am fost anunțat nici verbal și nici în scris de acest lucru. Cu această ocazie eu o să-mi depun demisia. Mulțumesc din suflet tuturor colegilor care au fost alături de noi încercând să facem ceva pentru oraș. Nu m-am gândit niciodată ca Partidul Național Liberal aleargă după voturi nu după oameni de valoare. Să știți că am avut deosebita plăcere să fiu alături de oameni cu coloană vertebrală!”

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.