Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Primăria Capitalei: Se cere demisia lui Nicuşor Dan

nicusor dan usr

Ion Valentin Voicu, consilierul general al ALDE din cadrul Primăriei Municipiului București, este revoltat de recentele critici ale liderului USB Nicușor Dan cu privire la atmosfera de „miștocăreală” din cadrul Consiliului General al Municipiului București, în condițiile în care liderul USB nu poate avea o opinie adecvată vis-a-vis de modul în care se desfășoară ședințele de lucru, deoarece acesta a avut o prezență foarte scăzută la dezbateri.

„În ultima perioadă, văd că domnul Nicușor Dan își dă cu părerea referitor la atmosfera din Consiliul General al Municipiului București, în condițiile în care dânsul a participat doar la o ședință de când acesta este consilier general. Așadar, îi cer demisia din cadrul Consiliul General al Municipiului București!”, a declarat Ion Valentin Voicu.

Reprezentantul ALDE susține că: „Consilierii Uniunii Salvați Bucureștiul din cadrul Consiliul General al Municipiului București nu vor să rezolve problemele cetățenilor, deoarece în cele trei ședinte de consiliul general, aceștia au votat 99 % împotriva tuturor hotărârilor aflate pe ordinea de zi, hotărâri foarte importante pentru cetățenii municipiului București. Practic, consilierii USB au luat <> toate hotărârile propuse pentru deblocarea proiectelor din cadrul Primăriei Municipiului București. Ei votează nu doar împotriva tuturor initațivelor aflate pe ordinea de zi, dar și a celor din comisiile de specialitate”.

Printre proiectele la care au votat „împotrivă” consilierii USB se află și proiectul de hotărâre privind demararea Programului pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor de asistenţă medicală şcolară şi de medicină dentară din unităţile de învăţământ public preşcolar, şcolar şi universitar din municipiul Bucureşti, care a fost pe ordinea de zi chiar astăzi, pe 23 august a.c. În ședințele trecute ale Consiliului General al PMB, consilierii USB au votat împotriva proiectului de hotărâre privind împuternicirea Instituţiei Primarului General, prin aparatul de specialitate, să demareze procedurile legale în vederea proiectării şi realizării obiectivului de investiţii „Teatru temporar”, a proiectului de hotărâre privind împuternicirea Consiliilor Locale ale Sectoarelor 1 – 6 Bucureşti să efectueze serviciul de salubrizare – activitatea deratizare – combatere şobolani în parcurile, spaţiile verzi, locurile de joacă pentru copii, locuri de agrement, precum şi în alte locuri publice pe care le deţin, precum și a Proiectului de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement în folosinţă gratuită, Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, a imobilului reprezentând secţiune din Parcul Herăstrău, cu adresa administrativă Şos. Nordului nr. 7-9, Sector 1.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.