Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în ședința PNL: tabăra 'reformiștilor' a început asaltul împotriva lui Orban

Inquam Photos/ Octav Ganea
negocieri coalitie orban

Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Executiv, iar ”tabăra reformiștilor” a început asaltul asupra lui Ludovic Orban. Rareș Bogdan și Florin Roman i-au reproșat lui Orban modul în care a negociat formarea Guvernului și alegerea oamenilor în funcții.

Citește și: VIDEO Vlad Voiculescu, morale și cugetări: 'E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece'

Florin Roman i-a reproșat lui Orban faptul că nu s-a făcut o analiză a rezultatului alegerilor parlamentare și oamenii n-au fost numiți în funcții după meritul din alegeri. Roman a solicitat ca această analiză să fie realizată până la proxima ședință a PNL. De asemenea, Florin Roman i-a reproșat lui Orban că el ”coordonează destul de nestatutar negocierile” asta pentru că echipele n-au fost validate în forurile de conducere ale PNL.

În replică, Ludovic Orban a spus că s-au depus CV-uri, se analizează propunerile pentru secretarii de stat și alte funcții, dar abia ulterior se va lua o decizie.

La rândul său, Rareș Bogdan a reproșat faptul că miniștrii PNL s-au ascuns, după numirea în funcție și doar 3 dintre aceștia comunică public. Rareș Bogdan susține că miniștrii USR comunică mult mai mult și au luat fața PNL la guvernare.

În replică, Ludovic Orban i-a transmis lui Rareș Bogdan că în această perioadă nu ar dori să fie în pielea miniștrilor USR și faptul că o comunicare ”prea floamboaiantă nu este bună”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.