Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în stil Volkswagen în Sectorul 6: Ciprian Ciucu anunță că autoritățile au ASCUNS ȘASE stații de măsurare a calității aerului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, anunță că a găsit nouă stații pentru măsurarea calității aerului. Edilul șef spune că informația privind existența stațiilor nu a fost publică.

Primarul Sectorului 6 al Capitalei susține că există nouă stații care măsoară calitatea aerului despre care cetățenii nu aveau habar, conform Mediafax.

Citește și: Ministrul Muncii a făcut ANUNȚUL: ce se întâmplă cu pensiile speciale din România

„Uitați ce am găsit: Avem deja 9 stații prin care măsurăm calitatea aerului în S6, dar până acum informația nu a fost publică. O public eu acum, ca să monitorizăm împreună ce aer respirăm. Dați mai departe ca să se știe!”, a scris primarul Sectorului 6 pe Facebook.

Edilul din Sectorul 6 a mai anunțat că va colabora cu Primăria Capitalei și Garda de Mediu în proiectul privitor la măsurarea calității aerului.

„În ceea ce privește protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu și primăriile de sector, anunțat de către Primarul General, conform căruia de la 1 februarie, în fiecare sector vor funcționa echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu și 4 polițiști locali, PS6 va suplimenta numărul de polițiști dedicat acestei acțiuni și va pune la dispoziția acestor echipe două stații mobile de măsurare a calității aerului”, a precizat Ciprian Ciucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.