Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în toaleta unui restaurant - Un primar PNL, acuzat că a bătut un om de afaceri/ Edilul susține că el e victima

Un incident șocant a avut loc în Oradea, România, implicând acuzații reciproce de agresiune între Dănuț Marius Sferle, proprietarul casei de schimb valutar Sferle Leu, și Florin Copos, primarul comunei Dobrești (PNL). Altercația a avut loc în urma unei petreceri și s-a soldat cu rănirea ambilor bărbați, provocând un schimb aprins de acuzații.

Dănuț Marius Sferle susține că, sâmbătă dimineață, după ce a participat la o petrecere aniversară la o sală de evenimente din Oradea, a fost atacat cu cruzime de primarul Florin Copos. Potrivit lui Sferle, primarul l-a agresat într-o toaletă, lovindu-l cu pumnii și picioarele, ceea ce i-a provocat răni grave, inclusiv coaste rupte și leziuni faciale, notează bihon.ro.

Sferle susține că primarul era însoțit de o altă persoană care a încercat să îl imobilizeze pe Copos în timpul altercației. El afirmă cu fermitate că nu el a inițiat violența, ci a fost vizat de primar. În plus, Sferle a declarat că, în timpul nopții, primarul i-a aruncat un pahar de băutură în față și l-a provocat să se bată în afara sălii de evenimente.

Imediat după incident, Sferle a luat un taxi pentru a merge la urgențe și, ulterior, a raportat atacul la poliție. Serviciul de Medicină Legală Bihor l-a examinat pe Sferle și a stabilit că acesta a suferit leziuni compatibile cu lovituri repetate cu obiecte dure, printre alte leziuni, care justifică 30 de zile de îngrijiri medicale.

Dănuț Sferle susține că disputa sa cu primarul Florin Copos provine din neînțelegeri și certuri anterioare, dar nu a ajuns niciodată la violență fizică. El intenționează să depună o plângere oficială împotriva primarului, subliniind că nu va uita niciodată atacul brutal.

Primarul susține că el e victima

Primarul Florin Copos, pe de altă parte, neagă vehement acuzațiile care i se aduc. El susține că altercația a avut loc atunci când l-a întâlnit pe Sferle în toaletă și că a urmat o confruntare. Potrivit lui Copos, a fost împins în timpul întâlnirii și a căzut, ceea ce i-a provocat o fractură la un deget. Primarul insistă că Sferle era în stare de ebrietate și a luat microfonul unui artist, folosind înjurături la petrecere.

Primarul susține că o altă persoană a intervenit pentru a preveni alte violențe împotriva sa. Copos subliniază, de asemenea, că a primit 25 de zile de tratament medical și că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală la degetul rănit.

Florin Copos a dezvăluit că animozitatea dintre el și Sferle durează de ani de zile, pornind de la disputele privind plata impozitelor către primărie. El a susținut că Sferle avea o mașină înmatriculată pe numele fratelui său, ceea ce a dus la probleme fiscale care, în cele din urmă, au dus la poprirea conturilor. De asemenea, Copos a dezvăluit că, în 2013, Sferle îi datora o sumă importantă de bani, pe care nu a reușit să o plătească integral.

Primarul din Dobrești și-a exprimat hotărârea de a solicita un ordin de protecție împotriva lui Dănuț Sferle și intenționează să depună o plângere oficială împotriva acestuia din cauza presupusei hărțuiri verbale și a amenințărilor. El a subliniat dorința sa de a pune capăt ostilităților în curs de desfășurare.

Până duminică seara, nici Dănuț Sferle și nici primarul Florin Copos nu au depus plângeri penale la poliție. Poliția Bihor investighează activ incidentul, comisarul șef Alina Fărcuța confirmând că a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe, urmând ca în funcție de concluziile anchetei să fie luate măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.