Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în trafic: Un arab a alertat poliția după ce a fost atacat / VIDEO

pumn revolta

Scandal în trafic. Un arab a alertat poliția. Un şofer a fost agresat de un alt conducător auto după o şicană în trafic în Constanţa.

Un tânăr din Constanţa a ales să-şi petreacă noaptea de Crăciun alergând cu maşina în trafic prin Mamaia şi Constanţa cu viteză uriaşă. Pentru că ceilalţi şoferi, pe care îi provoca la întrecere i-au ignorat invitaţia , bărbatul a coborât din maşină şi a tăbărât pe un autoturism condus de un cetăţean arab.

Citește și: Cum au scăpat parlamentarii de 'brațul lung' al DNA: Mirul și rugăciunile au avut efect / VIDEO

IPJ Constanţa a fost sesizat noaptea trecută de un cetăţean arab care a reclamat că a fost şicanat în trafic şi agresat verbal de un individ, cel mai probabil, băut. Martorii spun că aventura suspectului a început în staţiunea Mamaia unde a fost văzut circulând cu o viteză ameţitoare şi îndemnându-i pe ceilalţi şoferi să se întreacă. A evitat în ultimul moment mai multe accidente, lovind uşor o maşină parcată regulamentar.

Citește și: Postare surpriză a lui Traian Băsescu: Cum i-a atacat fostul președinte pe islamiști / FOTO

În centrul Constanţei, la o intersecţie şoferul scandalagiu a oprit la semafor lângă un autoturism condus de un cetăţean arab lângă care era o tânără. Scandalagiul a coborât din maşină, era în papuci, şi a început să dea cu pumnii în geamul autoturismului, înjurându-l şi ameninându-l pe cetăţeanul arab, "te omor, te bat". Acesta nu a ripostat. Constănţeanul s-a urcat apoi în maşină şi a demarat în trombă, continuând şicanarea altora în trafic.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Elena Udrea: 'Se teme că va fi înșelată și părăsită'

Cetăţeanul arab l-a urmărit pe străzile principale, anunţând în acelaşi timp poliţia. Scandalagiul şi-a dat seama că este urmărit, a dat cu spatele şi a “contraatacat” încercând să-l lovească pe urmăritor. Poliţiştii au ajuns pe bdul Lăpuşneanu în apropierea Casei de Cultură dar la vederea lor, scandalagiul a dispărut. El a fost identificat cu ajutorul poliţiei Mamaia şi cei a Serviciului Rutier Constanţa şi, la această oră, este audiat, spune RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.