Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Florin Mergea și Cristian Tudor Popescu

CTP

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Florin Mergea, după ratarea medaliei de aur de la Rio. Riposta proaspătului medaliat cu argint la Olimpiadă nu a întârziat să apară. La fel și reacția incisivă a jurnalistului.

"În timpul nostru românesc însă, Florin Mergea a fost mai preocupat să-i arate lui Rafa Nadal în văzul lumii întregi ce tenis știe el, decât să contribuie cu calm și disciplină la victoria echipei", a scris Tudor Popescu, pe un blog.

"Felicitari d-lui ctp... A dovedit încă o data cat de vaste sunt cunoștințele sale în materie de tenis..o sa i cer niște sfaturi cu prima ocazie când o sa am onoarea sa-l intalnesc....si poate la Tokio ne antreneaza somitatea sa", a răspuns Mergea pe pagina de socializare.

Firea lămurește zvonurile că vrea locul lui Dragnea

"Ani de zile, în care am scris despre victoriile și înfrângerile dlui Mergea cu toată prețuirea și simpatia pentru talentul său ieșit din comun și pentru modul în care a fost capabil să renască din cenușă ca jucător de dublu, n-am primit vreun rând din partea d-sale.

Acum, întrucât am comis blasfemia de a-l critica pentru jocul din finală, apreciind, în același timp, performanța excepțională a dublului Tecău-Mergea, d-sa îmi adresează 3 rânduri cu ironii demne de un politician cu doctorat și fără bacalaureat.

Cuvintele dlui Mergea m-au mâhnit mai mult decât pierderea aurului", scrie Cristian Tudor Popescu, pe Republica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.