Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între Moise Guran și Robert Turcescu: De la ce a plecat totul / UPDATE

moise guran

UPDATE:  Robert Turcescu a comentat, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, noua situație dintre el și Moise Guran. ”Nu e niciun scandal. Sondajul exista. Faptul ca Moise nu intra in politica e o decizie inteleapta. Dar sondaje cu ziaristi pe post de candidati s-au facut, se fac si se vor mai face. Nu e o noutate pentru nimeni. Eu il apreciez pe Moise pentru decizia lui si cine citeste editorialul meu intelege ca despre asta si vorbeam in el: despre falimentul politicii de cadre pe care o au partidele care in lipsa unor candidati proprii cauta alternative printre ziaristi, actori, muzicieni. Deci, calm, nu am o disputa cu Moise Guran, sa fie clar!”, a explicat Turcescu.

Robert Turcescu a anunțat că Moise Guran figurează într-un sondaj secret pentru funcția de primar al Bucureștiului, iar jurnalistul are șanse mari să câștige. ”Într-un sondaj recent, ținut încă la secret, colegul de breaslă Moise Guran apare cu șanse uluitoare de a câștiga Primăria Capitalei dacă se decide să intre în cursa electorală.”, a scris Turcescu pentru ziarulprofit.ro

Citește și: Cătălin Tolontan oferă doi detalii din dosarul Gala Bute: Ce echipă de șoc avea Elena Udrea

Replica lui Moise Guran a venit imediat și a fost extrem de violentă.

”Inainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica.

E o indecenta in sine fata de ea (de meserie), fata de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri in meseria lor de baza) dar este si o tradare fata de public.

Daca esti jurnalist si vrei sa candidezi undeva, mai bine iei o pauza, cativa ani, sa nu te mai asocieze lumea cu ceea ce ai facut inainte.”, e mesajul lui Guran.

Citește și: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre Florian Coldea: Ce ACUZAȚII i se aduc adjunctului SRI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.