Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Casa Albă. Un adjunct de la Biroul de presă, SUSPENDAT după ce a ameninţat o jurnalistă

casa alba

Jen Psaki, secretar de stat pentru presă la Casa Albă, a anunţat vineri că unul dintre adjuncţi, TJ Ducklo, a fost suspendat o săptămână fără plată, după ce revista Vanity Fair a dezvăluit că acesta a ameninţat o reporteriţă de la Politico, publicaţie în care urma apară un articol despre relaţia lui Ducklo cu o jurnalistă, scrie CNN, potrivit news.ro.

Ducklo ar fi ameninţat-o pe Tara Palmeri de la Politico să nu publice articolul pentru că o va "distruge", potrivit Vanity Fair. El a făcut şi remarci misogine la adresa lui Palmeri, a vorbit despre viaţa sa privată şi i-ar fi spus că e geloasă că el are o relaţie cu Alexi McCammond, jurnalistă la publicaţia online Axios.

Un cunoscut al lui Ducklo a confirmat pentru CNN că astfel de discuţii au avut loc. De asemenea, Jen Psaki, şefa biroului de presă de la Casa Albă, a precizat că adjunctul ei i-a cerut scuze lui Palmeri şi a caracterizat situaţia ca fiind o "conversaţie aprinsă despre viaţa lui personală".

Citește și: Contre dure în Coaliție. Liderii USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Liberalii nu îi opresc prea tare

"Este primul care a înţeles că nu acesta este modelul de comportament impus de preşedinte", a adăugat ea.

Când suspendarea lui Ducklo se va încheia, nu va mai avea voie să colaboreze cu reporteri de la Politico.

Tara Palmeri, jurnalista asupra căreia au fost făcute presiuni de către reprezentantul pentru presă de la Casa Albă, a scris că acesta are o relaţie cu McCammond de la Axios şi că a fost informată de încheierea relaţiei lor în noiembrie. Dar Palmeri a evidenţiat că McCammond a fost "luată de valul Biden" şi că urma să se ocupe de activitatea vicepreşedintei Kamala Harris, după ce anterior a fost exuberantă în a relata, în articolele sale, despre noul preşedinte al SUA, Joe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.