Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Dinamo! Ionel Dănciulescu A DEMISIONAT, în direct, la tv: ‘Sunt nişte lucruri care s-au acumulat, am ajuns într-un punct mort pentru mine‘

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam bătaie Dinamo Ionel Dănciulescu

Directorul general Ionel Dănciulescu a anunţat, vineri, că se desparte de FC Dinamo, el precizând că ar fi trebuit de mai mult timp să ia această decizie. El a precizat că nu latura financiară l-a făcut să ia hotărârea şi că nu a avut niciun conflict cu cineva de la Dinamo.

“Sunt nişte lucruri care s-au acumulat în timp. E o decizie foarte grea, pe care probabil ar fi trebuit să o iau de foarte mult timp. E un moment în care trebuie să fac un pas în spate. Spun la revedere lui Dinamo în acest moment, dar nu spun adio. Nu se bazează decizia mea pe latura financiară. Pentru mine în viaţă sunt mult mai importajte respectul şi recunoştinţa. Lumea ştie ce vorbesc, în special cei care mă cunosc. Nu plec din auza unei persoane anume sau unei situaţii din prezent. Este o decizie pe care ar fi trebuit să o iau mai demult. Voi rămâne câine până la moarte, voi fi susţinătorul echipei mereu şi sunt mândru că am făcut parte din conducerea acestui club. Nu e niciun conflict cu absolut nimeni. David tot a încercat să mă convingă în aceste zile, dar este o decizie pe care trebuia să o iau, cu durere în suflet”, a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Citește și: Vești bune! O categorie de români va primi un spor de muncă-Cine va beneficia de acest plus

El a precizat că tehnicianul Florin Bratu trebuie să fie susţinut. “Florin este prietenul meu, l-am susţinut şi îl voi susţine în continuare. Nu am avut nicio problemă cu niciun antrenor. Sunt convins că Dinamo va redeveni ce a fost. Este nevoie de timp şi Florin ar trebui să fie susţinut în totalitate. Este cea mai mare greşeală care s-ar putea face, să se renunţe la el acum”.

Dănciulescu a mai spus că şi el este vinovat pentru rezultatele nemulţumitoare ale echipei din ultima perioadă. “Sunt şi eu părtaş la parcursul mai puţin bun al echipei în ultima jumătate de an, dacă lucrurile nu au funcţionat bin în intervalul acesta de timp e şi vina mea”.

Citește și: Lovitură pentru un artist român! Se află în stare de șoc! Ce i s-a întâmplat

Ionel Dănciulescu a afirmat că este deschis oricărei oportunităţi. “Am ajuns într-un punct mort pentru mine din punct de vedere profesional. Nu am nicio ofertă, vreau doar să stau acasă. Sunt deschis la orice oportunitate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.