Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL la moțiune: Un deputat PNL i-a dat lui Dăncilă poze cu persoane agresate

 motiune

Moțiunea de cenzură a început, joi, la Parlament, printr-un schimb de replici între putere și opoziție fără legătură cu subiectul ședinței.

Liderul deputaților PNL Raluca Turcan a cerut suplimentarea ordinii de zi cu două declarații ale Parlamentului: una privind transpunerea recomandărilor CE și ale Comisiei de la Venetia privind legile justitiei, iar cealaltă privind „derapajul economic si atacul sustinut al Guvernului la adresa companiilor private”.

„Ati pierdut momentul ieri dimineață. Materialele se transmit BP în urmă cu 10 zile”, i-a replicat liderul de ședință, deputatul PSD Florin Iordache.

Liderul deputaților PSD a acuzat opoziția de „trucuri ieftine”.

„Diavolul se ascunde în detalii. Pentru a masca eșecul moțiunii, colegii din opoziție ne bagă sub nas două declarații pe care nu le-am văzut. Nu mai încercați trucuri ieftine”, a spus acesta.

Deputatul PNL Florin Roman a spus că Parlamentul a devenit o „cazemată militarizată” și le-a arătat deputaților și senatorilor din PSD poze cu persoane victime ale violenței, după care i-a înmânat copii ale pozelor premierului și unor miniștri.

„Am inteles acum, dupa declaratiile dlui Suciu,  de ce a devenit Parlamentul o cazemată militarizată a jandarmeriei. De ce azi la muncă Parlamentul a fost plin de jandarmi, în afara Parlamentului plin de jandarmi. Vă e frică să ieșiți printre oameni?”, a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.