Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la numirea fratelui lui Paul Stănescu la ANRE: Mai are frați, verișori?/ Vom ataca la CCR!

Facebook
Alexandru Stănescu

Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, este susținut de PSD pentru a deveni membru în Consiliul de Administrație al ANRE. Cei din opoziție s-au arătat extrem de revoltați și acuză puterea că înșurubează o rudă în fruntea unei instituții foarte importante, exact în plină criză generată de explozia prețurilor la energie.

”Faceți o mare greșeală prin votarea lui Alexandru Stănescu la ANRE. Transformați ANRE într-o afacere familie! Alexandru Stănescu a terminat mecanica agricolă, asta nu-l califică pentru o funcție atât de importantă (...) Nici măcar nu l-am audiat astăzi, probabil de rușine, că s-ar face de râs, de aceea nu l-ați chemat în Parlament (...) Vom ataca la CCR această numire!”, a spus Cristina Prună, deputat USR.

Violeta Alexandru a ieșit și ea la atac: ”Mai are domnul Stănescu frați sau verișori? Să ne spuneți, ca să ne pregătim. Să ne spuneți dacă trecem de la verișorii PSD, la verișorii PNL. Măcar să știm pe cine punem în fruntea agențiilor într-un moment de criză. ”, a spus și Violeta Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.