Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se încing spiritele la protestul de la Afumați. Mai multe persoane au vrut să blocheze toată circulația

captura digi24
scandal protest transportatori si fermieri

Scandal la protestul transportatorilor și fermierilor de la marginea Capitalei. Jandarmii au intervenit după ce mai multe persoane au vrut să blocheze circulația pe ambele sensuri.

Protestatarii se delimitează de grupul care a provocat agitație în Afumați și suspectează că au fost trimiși acolo să creeze haos.

Totul a început după ce câțiva protestatari au ieșit în stradă și au întins un drapel al României care a blocat toată circulația, ei oprind ambele sensuri de mers, în condițiile în care spre București se circula deja doar pe o bandă, iar timp de câteva momente a fost oprită complet.

Jandarmii și polițiștii au rămas pe marginea străzii pentru a se asigura că nu vor mai fi astfel de episoade, potrivit Digi 24.

Ulterior, un alt grup de protestatari s-a strâns și a început să strige „Jos Guvernul, jos Marcel Ciolacu”. După aceea, cei de la Jandarmerie au încercat să liniștească apele și să le explice situația, însă au strigat la ei să-i lase în pace, fiindcă nu fac nimic rău.

După aceste conflicte, au fost câțiva fermieri și transportatori care au ținut să transmită un mesaj, că se delimitează clar de cei care au creat conflictul în Afumați și îi suspectează că au fost trimiși politic, pentru a crea haos în zona de proteste, cu atât mai mult cu cât, spun ei, au refuzat să meargă la protestul autorizat de Nicușor Dan, din Piața Constituției, pentru că nu au vrut să se asocieze cu niciun partid politic.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.