Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la STB în urma ploii înghețate - Șoferii de troleibuze acuză că au fost abandonați pe trasee, în frig și fără mâncare

www.news.ro
ninsori, troleibuz, zăpadă, străzi înzăpezite

Zeci de șoferi și vatmani ai STB acuză conducerea instituției că au fost lăsați în frig, în traseu, sâmbătă, asta după ce zeci de copaci prăbușiți au blocat atât liniile de rulare cât și cele de contact, acuză sindicaliștii de la STB.

„Conducerea SC STB SA nu a fost interesată să își protejeze salariații și călătorii. Salariații SC STB SA au rămas abandonați cu zecile de ore în traseu, fără căldură, fără mâncare, fără ceai cald și fără sa aibă unde sa își satisfacă nevoile fiziologice. Mihai Sicoe, ce vă recomandă pe dumneavoastră pentru funcția de director de exploatare? Puteți să prezentați un raport de activitate și să ne spuneți și nouă ce ați făcut în ultimii doi ani? Vă gândiți să vă prezentați demisia de onoare?”, se arată într-o precizare a reprezentanților Sindicatului Publictrans, transmisă dumincă MEDIAFAX.

Vremea extremă a dat bătăi de cap autorităților - 2000 de pompieri, în alertă! Purtătorul de cuvânt al ISU vorbește despre o 'situație fără precedent'

Potrivit președintelui Publictrans, Florin Ivan, cei mai afectați au fost șoferii de troleibuze.

„Mulți dintre ei au stat blocați în troleibuze de sâmbătă dimineață până după orele 18 din cauza copacilor care au căzut pe liniile de rulare. STB ar fi trebuit să fie pregătită să facă față unei astfel de situații, să aibă o celulă de criză”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Ivan.

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au intervenit până duminică la ora 6.00, în 1.810 cazuri provocate de polei. 220 de autoturisme au fost avariate în urma căderii copacilor plini de gheață. Cele mai multe solicitări au fost în Capitală, respectiv 1.700, iar în județul Ilfov s-au înregistrat 110. Din cauza copacilor, două persoane au fost rănite și transportate la spitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.