Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Steaua: Gigi Becali a dat afară antrenorul

gigi becali

"Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca antrenorul principal al echipei, Massimo Pedrazzini, a parasit echipa noastra, ajungand la un acord amiabil pentru desfacerea contractului de munca.

Acesta va fi inlocuit in functie de catre Dumitru Dumitriu, care va colabora, in continuare, cu staff-ul format din Nicolae Dica, Ciprian Pruna, Marius Popa si Mirel Radoi, directorul sportiv al Stelei", se arată într-un comunicat al echipei campioane a României.

În vârstă de 69 de ani, Dumitru Dumitriu a antrenat-o ultima oară pe FC Clinceni, în sezonul 2014/2015. El a mai fost antrenorul principal al Stelei în perioada 1994-1997 şi 2005, iar în 2010 a fost director tehnic la Steaua II. Ca antrenor al roş-albaştrilor, Ţiţi Dumitriu a câştigat de patru ori campionatul (1995, 1996, 1997 şi 2005), de două ori a cucerit Cupa României (1996 şi 1997), iar în 1995 şi-a trecut în palmares Supercupa României.

În sezonul 1997-1998 a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Cupelor ca antrenor al lui AEK Atena pierzând dramatic calificarea în semifinale împotriva celor de la Lokomotiv Moscova în ultimele minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.