Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL MONSTRU - Șeful USR Mehedinți acuză că a fost BĂTUT în timp ce împărțea ziare și pliante/ Poliția confirmă incidentul

sigla partidului
USR sigla

Președintele USR Mehedinți, Claudiu-Valentin Chiriac, a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante, potrivit unei postări pe Facebook a USR. Poliția Mehedinți anunță că a fost sesizată de spitalul la care s-a prezentat bărbatul și încearcă să îi identifice pe autori, conform Mediafax.

Citește și:  Uniunea Europeană, lege cu care TAIE în CARNE VIE - Aceste îngrăsăminte vor fi strict interzise producătorilor

„Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD, în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte”, scrie în postarea USR Mehedinți.

Potrivit reprezentanților USR Mehedinți, președintele organizației județene, Claudiu-Valentin Chiriac, „a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante cu Alianța 2020 USR PLUS, de către cei care nu accepta faptul că românii vor să scape de hoție”.

„Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!”, se mai arată în postarea însoțită de două poze cu bărbatul lovit.

Potrivit Poliției Mehedinți, bărbatul s-a prezentat, în noaptea de marți spre miercuri, la Secția UPU a Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin, declarând că a fost agresat de persoane neidentificate.

Nu a fost necesară internarea acestuia.

„Poliția municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru identificarea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat”, au declarat polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.