Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru cu mașinile electrice: ‘Nesimțire! Cred că totul li se cuvine: cocălari cu căruțe electrice!’

M. C.
ziarulunirea.ro
incarcare masina electrica

Un șofer se plânge de atitudinea unor posesori de mașini electrice! Bărbatul reclamă faptul că unii șoferi folosesc stațiile de încărcare pe post de parcări.

„Cocalari cu carute electrice!

„Poate unii nu stiau dar in comunitatea detinatorilor de masini electrice sunt unele persoane (muuulte) care cred ca totul li se cuvine. Aceste persoane vin si pun masinile la incarcat, apoi pleaca si se intorc dupa ore intregi chiar daca masinile s-au incarcat de mult timp”, se arată în postarea unui bărbat pe un grup de Facebook din Cluj.

„Alte persoane pun masinile la incarcat seara si se intorc abia dimineata. Pur si simplu nu le pasa ca masinile lor s-au incarcat si ocupa degeaba statiile de incarcare in timp ce alti detinatori de masini electrice dau ture prin oras cautand statii de incarcare libere.

Daca o persoana care detine o masina electrica stie cat de greu e sa gasesti o statie libera, de ce stationeaza in statia de incarcare si nu isi muta masina dupa ce aceasta s-a incarcat? Azi s-au dat 3 amenzi. De ce? O masina a terminat de incarcat. Am asteptat o ora si vreo 15 minute sa vina proprietarul sa mute masina. Acesta nu a venit. A terminat de incarcat urmatoarea masina.

Nu a venit nici proprietarul acesteia. A terminat de incarcat inca o masina. Nici proprietarul acesteia nu a venit. Aplicatia cu care se pornesc statiile de incarcare are optiunea sa transmiti un mesaj pe telefonul celui care a terminat incarcarea. La fiecare 5 minute le-am trimis mesaj sa vina sa mute masina. Nu le-a pasat. Oameni care cred ca totul li se cuvine, care pe langa faptul ca primesc curent gratis, mai au si nesimtirea sa isi lase masinile in statiile de incarcare dupa ce au terminat de incarcat. E ca si cum te-ai duce la pompa de benzina, ai alimenta, apoi lasi masina acolo in pompa si pleci acasa. Felicitari politiei locale pentru sanctiunile aplicate!”, a concluzionat bărbatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.