Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru după Oscaruri: Academiei ar trebui să-i fie ruşine! O altă tâmpenie

newyork.cbslocal.com
Sylvester Stallone

Frank Stallone, fratele lui Sylvester, a reacţionat foarte prost la faptul că Sly a pierdut Oscarul în favoarea actorului britanic Mark Rylance, iar luni şi-a vârsat năduful pe Twitter, relatează AFP. 

Regele filmelor de acţiune, 69 de ani, era considerat favorit la premiul Oscar pentru cel mai bun actor secundar în 'Creed: Legenda lui Rocky Balboa'. 

Însă Mark Rylance a fost cel care a câştigat statueta pentru rolul agentului rus în filmul lui Steven Spielberg, 'Bridge of spies'. 

"Academiei ar trebui să-i fie ruşine. Este clar ca lumina zilei că Sly a câştigat. Mark şi mai cum? O altă tâmpenie a Hollywoodului', a postat pe Twitter Frank Stallone, actor şi muzician în vârstă de 65 de ani. 

'Mark Rylance nici măcar nu a catadicsit să se pieptene, ce Dumnezeu, este pentru a treia oară când Sly pierde (Oscarul), după 'Rocky' , 'Copland' şi acum 'Creed', a continuat Frank Stallone, într-un vocabular din ce în ce mai injurios. 

În ce-l priveşte pe Sylvester Stallone, actorul s-a arătat mai conciliant postând o poză a lui în smoching la ceremonia Oscarurilor cu comentariul: "Tuturor adevăraţilor Rocky din lume, urmaţi-vă visurile". 

Un alt mare actor al filmelor de acţiune, Arnold Schwarzenegger, a venit în spirjinul prietenului său cu care împarte afişul filmului 'Expendables 3'. 'Sly, adu-ţi aminte, puţin contează ce spun alţii despre tine, pentru mine tu eşti cel mai bun, tu ai câştigat. Sunt mândru de tine"", a scris Arnie pe Facebook. 

Mark Rylance, 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai străluciţi actori ai teatrului britanic.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.