Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru făcut de un bărbat în stare de ebrietate la Galați: a urcat fără mască într-un autobuz și tușea

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus jandarmi

Un bărbat în stare de ebrietate, care tușea, a urcat fără mască într-un autobuz. Incidentul a avut loc joi în orașul Galați. Bărbatul a fost dat jos din mașină de jandarmi și a fost amendat. Potrivit jandarmilor gălățeni, incidentul s-a produs într-un cartier al orașului Galați. Unui bărbat aflat într-o stație de autobuz i s-a atras atenția că nu poartă masca de protecție, deși tușea insistent. Apoi, o femeie le-a spus jandarmilor că în stația de autobuz se află un bărbat, în stare de ebrietate, care tușește și care refuză să poarte masca de protecție deși i s-a atras atenția, relatează Mediafax.

Femeia a mai spus că bărbatul devenise recalcitrant, motiv pentru care a ales să meargă cu cei doi copii în stația următoare.

Jandarmii l-au găsit pe bărbat care inițial a acceptat să poarte mască. Ulterior, el a urcat în autobuz fără a avea mască și a fost amendat.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

„Bărbatul a fost găsit pe bancă, în stație, fără mască de protecție, iar când jandarmii i-au adus la cunoștință obligativitatea portului măștii de protecție în spații publice acesta s-a conformat. Crezând că a înțeles, jandarmii și-au continuat patrularea însă, după aproximativ 10 minute, el a fost observat într-un mijloc de transport în comun, tot fără mască de protecție și privind insistent către forțele de ordine. Cel în cauză a fost coborât din autobuz, iar de data aceasta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 500 lei”, au explicat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.