Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU în PNL, pe tema candidaților la europarlamentare - Lista lui Orban i-a scos din sărite pe liberali/ UPDATE

PNL
Ludovic Orban

Un nou scandal în PNL. Lista cu candidați pentru alegerile europarlamentare a născut noi tensiuni în PNL. După ce zilele trecute mai mulți lideri ai formațiunii au cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, acum, un nou scandal a izbucnit în PNL.

Europarlamentarii formațiunii sunt nemulțumiți de faptul că Ludovic Orban și-ar fi impus favoriții pe listă.

Conform România TV, pe lista PNL cu viitori candidați se află Ludovic Orban, Siegried Mureșan, Ionel Dancă, Teodor Stolojan, Adrian Orsos, Cristian Bușoi, Petru Luhan, Daniel Buda, Nini Săpunaru, Mara Mareș, Mircea Hava și Cristian Barbu.

UPDATE: "În acest moment, la nivelul partidului nu există nicio listă a candidaților pentru alegerile europarlamentare. Așa cum președintele PNL a anunțat public, criteriile în baza cărora vor fi selectați candidații la alegerile europarlamentare vor fi dezbătute și adoptate în mod transparent în cadrul următorului Consiliu Național. Prin urmare, până la adoptarea criteriilor în baza cărora vor fi selectați candidații la alegerile europarlamentare, orice ”listă” dată publicității cu privire la acest subiect este o pură speculație fără nicio legătură cu realitatea", precizează Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Citește și: INCENDIAR - Firmele despre care DNA susține că sunt patronate de Liviu Dragnea au datorii record la ANAF .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.