Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL monstru în PSD: vă DENUNȚ la DNA

Un scandal monstru a izbucnit între vechea aripă din PSD și actualii lideri ai partidului de la Pitești. Primarul Tudor Pendiuc a fost nevoit să candideze independent la alegerile din 5 iunie, după 26 de ani petrecuți în PSD. El a pierdut alegerile, iar acum îi acuză pe noii lideri ai PSD că au fraudat alegerile.

Citește și: Mariana Rarinca o DISTRUGE pe Livia Stanciu, după numirea în CCR: acuzații pentru Iohannis

Citește și: ALERTĂ - ANM a emis AVERTIZARE de furtuni puternice

Citește și: VIDEO - Kovesi a EXPLODAT: AVERTISMENT teribil al șefei DNA

Citește și: DEZASTRU pentru Marea Britanie

Citește și: VIDEO - Victor Ponta, atac HALUCINANT la Iohannis: le-a dat românilor multă.../ VIDEO

Citește și: SCANDAL: Klaus Iohannis i-a cerut demisia printr-un SMS

Citește și: VIDEO Bătaie generală între suporteri pe stadion după Anglia-Rusia 1-1

Citește și: Kovesi a PROFEȚIT: face DEZVĂLUIRI de ultimă oră dintr-un dosar BOMBĂ

Unul dintre argumentele cu care primarul încă în funcţie al Piteştiului şi-a susţinut acuzaţiile de măsluire a rezultatelor alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti se referă la secţia 20, unde, susţine edilul, într-un proces verbal, Pendiuc apare cu 129 de voturi, Cornel Ionică figurează cu 99, Andrei Gerea cu 50, Mircea Andrei - cu 19, Cătălin Bulf - 20 şi Dănuţ Dinu - cu 42, iar în al doilea proces verbal, încheiat la aceeaşi secţie, Pendiuc apare cu 9 voturi, Cornel Ionică are 198 de voturi, Andrei Gerea - cu 57 de voturi, Mircea Andrei - cu 34 de voturi, Cătălin Bulf - cu 9 şi Dănuţ Dinu - cu 36.“În procesul verbal final de la secţia 20 apare că domnul primar are 129 de voturi. Voturile sunt ale dumnealui. La Piteşti nu poate fi vorba de fraudarea alegerilor”, arată conducerea PSD Piteşti care spune că neconcordanţele semnalate de Pendiuc ar fi putut să apară din informaţiile care au fost dictate reprezentanţilor partidelor politice, informează Adevărul.

vineri, Biroul Electoral Central a respins solicitările de renumărare a voturilor formulate de primarul (încă în funcţie) Tudor Pendiuc, care a pierdut alegerile în favoarea lui Cornel Ionică – PSD, dar şi pe cele ale liderului PAM, Mircea Andrei, ambele argumentate cu acuzaţii de fraudare a alegerilor locale din 5 iunie. BEC a considerat motivările celor doi ca fiind neconvingătoare şi a respins cererile de renumărare a voturilor. Până una-alta, Cornel Ionică rămâne câştigătorul alegerilor pentru Primăria Piteşti, dar circul ar putea să continue.

Tudor Pendiuc a anunţat încă de joi că dacă BEC nu va dispune renumărarea voturilor, va depune sesizări de fraudare a alegerilor la Parchet şi DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.