Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU în USR! Candidatul la Primăria Cluj-Napoca amenință că se retrage: 'Toată lumea știe că este imposibil acest lucru'

Facebook
Emanuel Ungureanu

Candidatul USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, a amenințat că nu va mai candida pentru funcția de primar. El a spus că își va da demisia din partid pentru că pe lista de consilieri locali a USR-PLUS se află un fost condamnat penal. Ungureanu recunoștea zilele trecute că nu are șanse reale să câștige funcția de primar, așa că gestul său de retragere ar putea fi un semn că nu vrea să piardă în fața lui Emil Boc. Cu toate acestea, deputatul a revenit asupra anunțului și spune că nu se retrage din cursa pentru primărie.

„Azi, Comisia Națională de Arbitraj a validat candidatura lui Traian, fost condamnat penal. Așa cum am promis, îmi voi retrage candidatura la Primăria Cluj-Napoca dacă se va insista cu prezența lui Traian pe lista de consilieri locali. Nu voi participa la o competiție politică niciodată cu un membru al echipei fost condamnat penal. Luni, voi face public anunțul oficial de retragere, inclusiv demisia mea din USR”, a scris Emanuel Ungureanu pe un grup intern de Facebook al USR.

Dar, după puțin timp, deputatul nu a mai fost atât de sigur că se retrage. Emanuel Ungureanu a declarat pentru jurnaliștii de la Ziua de Cluj următoarele: „Nu o să mă retrag din cursa pentru Primăria Cluj-Napoca. Este o chestiune controversată cu un membru USR care s-a strecurat pe listă, fără să știm că a avut o condamnare penală, și partidul o să rezolve problema. Este foarte clar că eu nu pot să mă prezint în campania electorală cu un fost condamnat penal, toată lumea știe că este imposibil acest lucru. Astfel, partidul va găsi o soluție, care va fi ea, contează mai puțin. Candidatura mea este valabilă, este cert acest lucru și sunt convins că și colegii mei vor găsi înțelepciunea colectivă să rezolve această problemă”, a declarat Emanuel Ungureanu pentru ZIUA de CLUJ.

Emanuel Ungureanu este născut în Suceava. A absovit Facultatea de Istorie Filosofie a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca iar în anul 2007 a înfiinţat Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Grădinaru" care se ocupă de peste 100 de copii şi tineri cu insuficienţă renală cronică. „Candidatura mea la Primăria Cluj-Napoca are un sens bine stabilit, acela de a mobiliza energiile civice şi politice ale Clujului în jurul unui proiect major: spitale noi, de la zero, construite rapid în municipiu. Strâns legat de acest proiect de sănătate publică, este cel de modernizare a infrastructurii şi de extindere a liniei de troleibuz către Floreşti, dar şi a unei linii feroviare care să fluidizeze traficul în aceeaşi direcţie, un proiect viabil al trenului metropolitan", declara Ungureanu la lansarea candidaturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.