Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru între Mirel Rădoi şi Gabi Tamaş: Insulte şi jigniri

mirel radoi

Mirel Rădoi a vorbit despre declarațiile lui Gabi Tamaș la adresa lui și l-a atacat în termeni extrem de duri pe actualul fundaș al Stelei. "Dacă el a gândit-o este extrem de grav. Înseamnă că și-a băut și creierul pe care îl mai avea. Înseamnă că a ajuns la niște limite. Să fie sănătos. Poate e el vreun Dobrin 2 și nu știm noi. El a trecut ca trenul prin gară pe la echipele pe la care a fost. Dacă spun tot, mâine își va rezilia contractul cu Steaua.

Da, jucam cărți și rummy în cantonamente, dar până la ora 2 noaptea. Nu puteam sta până la 7 dimineața, că la 8 aveam micul dejun. Nu știu cine poate să bea cu Tamaș. Eu aș putea bea un pahar de vin, că șpriț bea el, pentru că e sifon, mă duc și mă culc, cobor și el tot bea. Dacă vrea, mai jucăm poker ca să îi mai dau bani. Și așa văd că are probleme și nu își poate duce familia la Paris, că îl ridică de pe aeroport că nu și-a plătit taxele pe acolo.

E vina mea că l-am dat afară? A stat toată dimineața până în club și nu a venit la antrenament, dimineața. L-a sunat pe Dică și a zis că nu poate veni. Am înțeles că avea și ochiul vânăt și îi era rușine să vină la echipă așa. Tamaș a jucat sub comanda mea din primul meu meci. Ce să am eu cu el? El nu înțelege că își face rău singur. Poate nu îi placea fața mea, dar ce are cu lotul echipei. Dacă mă antrenez două săptămâni, joc și eu ca Tamaș. La meciul cu Dinamo, Rotariu, care are 65 kg, l-a dat la o parte.

Eu m-am lăsat de cinci ani de la națională și el nu are selecțiile mele. Să zică mulțumesc că m-am accidentat în meciul cu Olanda și a bifat un meci și el că altfel stătea pe banca de rezerve. Cum să se compare cu mine? Eu când jucam în Champions League cu Steaua, el mă înjura. Sper ca declarația lui să fie alimentată de cineva. Sper să îl fi pus cineva. Dacă a zis asta înseamnă că nu mai are creier. El are două fire în cap: unul pentru ochi și unul pentru urechi. El a stat câte 6 luni pe la fiecare echipă și evolua câte 3 minute, ca la box. Să ne spună el dacă are probleme cu băutura, ca văd că bea mai des ca apa. Eu l-am sunat să vad dacă are bărbăția să-mi spună în față acele declarații sau dacă mai ține minte. Poate că nu era treaz când a făcut acea declarație", a spus Rădoi la DolceSport.

De la ce a pornit tirul lui Rădoi. Tamaş a fost primul care l-a desfiinţat pe finul lui Gigi Becali. "Vreau să-i spun și eu ceva. El s-a luat de mine și când m-a dat afară de la Steaua. Sincer nici nu cred că știe să numere în câte țări am jucat eu. El a cam păcălit fotbalul. A jucat la arabi și s-a retras. Dacă era mare fotbalist juca și în Europa. El a fost un jucător foarte bun la Steaua, apoi n-am mai auzit de el. Eu am jucat la echipe importante, nu vrăjeală ce a făcut el.Rădoi să vorbească despre episoadele când am stat până la 7-8 la națională. Probabil e supărat că i-am luat banii la poker, e clar că are ceva cu mine", spusese Gabi Tamaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.